Kontakt

Kontakt til Michael Dyrberg

Jeg laver alle typer freelance fotoopgaver til fast pris, så kontakt mig hvis du skal have taget billeder fra dit arrangement, så du kan koncentrere dig om brylluppet, konfirmationen, jubilæet, receptionen, festen eller konferencen. Ellers kal du have nye billeder til din hjemmeside, dine bygninger og kontorer eller portrætter af medarbejderne, så ring og fortæl mig om opgaven, så vi kan aftale alle detaljerne. Kontakt mig på telefom eller mail:

 

Mit telefonnummer er: +45 2068 5583

Håndtering af dine persondata.

Når du fremsender en forespørgsel via denne hjemmeside bliver dine oplyste data, navn, email og telefon gemt i “Skyen” på mit website i ”Feedback-boxen” og der sendes en email til min Outlook. Begge dele ligger på de respektive steder indtil din forespørgsel er behandlet, hvilket vil sige, at din fotoopgave er blevet løst og faktureret, eller du har valgt en anden leverandør. Herefter sletter jeg henvendelsen medmindre du har bedt om at blive sat på min mailingliste ved et positivt tilvalg på forespørgselsformularen. Sætter du kryds i rubrikken for modtagelse af email med nyheder og tilbud, bliver du kun oprettet med navn og emailadresse, og du får tilsendt en email om at du er blevet oprettet. Denne tilmelding kan altid slettes via unsubscribe linken i de enkelte nyhedsbreve, og du kan altid rekvirere en kopi af de data vi har i vores system.

Som kunde opbevares dine data kun i mit finanssystem på en krypteret PC. Oplysningerne omfatter kun de via forespørgselskuponen indsamlede data plus din almindelige kontaktadresse. Dine data bevares i de lovpligtige 5 år for regnskaber, gældende fra udstedelses datoen for den sidste faktura. Efter 5 år uden kontakt, sletter jeg dine kontakt oplysninger i finanssystemet. Dine oplysninger deles ikke med andre, hverken personer eller selskaber.

Ellers er det kun bevægelser på sitet som anvendes af Google Analytics til statistiske formål som besøgs antal og hvilke sider der blevet besøgt som registres, så man målrettet kan optimere kundeoplevelsen på sitet.

Om Michael Dyrberg

Michael-Dyrberg-portræt

Michael Dyrberg

Jeg har bogstavelig talt fotograferet fra jeg kunne holde på et kamera. I beg­y­n­delsen lånte jeg min far’s Agfa Isola, siden hans Leica og i stu­den­ter­gave fik jeg min første SLR kam­era, et Canon TX  som siden er blevet skiftet flit­tigt ud. I 2003 købte jeg mit første dig­i­tal kamera og har ikke været i mit mørkekam­mer siden.

Min grund­hold­ning til et billede er, at det skal være troværdigt. Det skal reflektere nuet og kræve mindst mulig efter­be­han­dling. Det giver den største intensitet og gennemslagskraft.

Fotografier og god fotokunst vinder større og større indpas i både private hjem og hos virksomheder. På Galleri-siden finder du en lang række eksempler på fotokunst i form af små eller større fotoserier eller fotopostere i formater op til 70×100 cm.Der vil løbende blive tilføjet nye billeder, og har du en idé til et foto eller en serie fotos der kan passe specielt godt til dit hjem eller virksomhed, så tag kontakt, så får vi en sank om hvordan vi kan realisere din idé.

Du kan gå direkte til Galleri-siden ved at klikke her.

Mange hilsener
Michael Dyrberg

Share Button