Karate – Bottle Cut

Andre events:     Caroline Wozniacki     Løb for Børnecancerfonden      Paris Air Show     Serena Williams    WTA Båstad 2015     WTA Båstad 2010-14     < Tilbage

Karate – Bottle Cut

Karate – Bottle Cut er en show diciplin i karate, men det kræver sin mand.  Tilbage i 1980 gik jeg, som rigtig mange andre dengang, til Karate. Det var en sport jeg dyrkede i 7-8 år, og en af vores instruktører, Flemming Jensen, ville prøve at komme i Guinness Rekordbog med et forsøg i opvisningsdiciplinen bottle cut. Bottle cut går i alt sin enkelthed ud på at hugge halsen af så mange fritstående flasker som muligt, uden at de vælter.

Vi startede med 3 x Gl. Dansk flasker, men da det var lykkedes efter et par forsøg, så var der ikke flere af dem tilbage, så det blev 4 assorterede flasker der kom til at tegne verdensrekorden, og som blev optaget i Guiness Rekordbog 1981.

Senere blev billederne solgt til diverse skandinaviske mandeblade – bl.a. Rapport – hvor sådanne aktiviteter var i høj kurs. Flemming Jensen forsøgte sig senere også med kokkosnødder og isblokke.

Wikipedia skriver:  Karate (japansk: 空手) kan oversættes til “tom hånd (te)” og er en japansk kampsport, hvis rod kan spores til Okinawa, der havde et selvstændigt kongerige, Kongeriget Ryukyu (琉球王国 Ryuukyuu Oukoku), der eksisterede indtil år 1879.[1] Du kan finde mere omsporten ved at klikke her

Share Button