Caroline Wozniacki

Andre events:     Karate Buttle Cut     Løb for Børnecancerfonden    Paris Air Show    Serena Williams    WTA Båstad 2015     WTA Båstad 2010-14
< Tilbage

Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki er ubestridt Danmarksbedste kvindelige tennisspiller, og så kan man mene om hende hvad man vil, for ingen anden dansk tennisspiller har nået den målsætning som de satte for sig selv som 11 årig – at blive berdens bedste.

På Wikipedia står der bl.a.:

Caroline Wozniacki (født 11. juli 1990 i Odense) er en dansk tennisspiller, som i kvindernes single har opnået den bedste ranglisteplacering for en dansker gennem tiderne, da hun 11. oktober 2010 nåede førstepladsen på WTA Touren[2] – en placering hun i første omgang havde i 18 uger, da Kim Clijsters fra Belgien overtog den. Efter blot en uge som nummer 2 på WTA-ranglisten i damesingle, generobrede Wozniacki førstepladsen igen 21. februar 2011.[2] Wozniacki er kendt for at være en komplet spiller, som konstant forbedrer sit spil. Hun er kendt for sin hurtighed på banen og store evne til at opsnappe bolde. Hendes stærkeste våben har hidtil været en stærk baghånd. I 2011 har hun udviklet sit netspil, sin forhånd og sin serv, så hun kan vælge det offensive spil, som en del af sin taktik.

Hun er en fighter og også mentalt utrolig stærk, hvilket har bidraget til mange af hendes sejre. Wozniacki er en så kaldt “Tactical player”, der indstiller sit spil efter modstandernes spillestil. Noget, der også kendetegner hendes idoler så som Steffi Graf og Martina Hingis.

Der er af kommentatorer også blevet nævnt at hendes spillestil er ekstremt opslidende – lidt som Rafael Nadals – hvilket muligvis vil pensionere hende som tennisspiller i en ung alder.

Læs mere om Caroline her

Share Button