Blue Water Cup 2016

Er du interesseret i en PDF fil med alle billederne fra Blue Water Cup 2016, så klik her og udfyld navn, mail og telefonnummer og brug kommentarfeltet til din bestilling. Prisen er 125,- kr. inkl. moms. og du får en regning med moms tilsendt på mail sammen med filen med billederne.

Vil du have billederne som separate billedfiler, 1024-768 pixel til skærmbillede, så er prisen 250,- kr. inkl. moms. Har du spørgsmål. så træffes jeg på 2068 5583.

Blue Water Cup 2016

Blue Water Cup 2016 på Skovbo-banen. Jeg havde fornøjelsen at tage billeder for Greve Erhvervsforening og Sydkysten, og det er der kommet rigtig mange gode billeder ud af. Klik på et af billederne, så kan du se det og de øvrige i større format.

Billederne er lagt op i lav opløsning, men skulle du være interesseret i at købe et eller flere billeder, så du kan lave et flot tryk til vægen hjemme i stuen eller på kontoret, så kan du købe en version til tryk i høj opløsning for 125,- inkl. moms.

Jeg kan også levere en version i 50×70 cm – sort/hvid eller i farve, monteret i en lækker sølvramme for 990,- kr. Inkl. moms + evt. forsendelse.

For bestilling så klik her og udfyld de angivne oplysninger, og skriv hvilket/hvilke billeder du gerne vil bestille, og om du vil have det eller dem digitalt til 125,- kr., eller som fototryk i 50×70 cm ramme. Andre formater kan leveres, kik under leverancer i Salgsbetingelser.

Har du andre ønsker om størrelser eller tryk, så kontakt mig på 2068 5583 eller mail michael@dyrberg.dk, så finder vi en løsning.

Vil du vide mere om Skovbo Golfklub, så klik her

Andre events:      < Tilbage

 

Share Button